Kotikolona #18: Mitä sinulle kuuluu?

Hei lukija!                                                                                                   27.5.2020

Mitä sinulle kuuluu? Minulle kuuluu hyvää. Olen nauttinut lämpimästä viikosta ja ollut paljon ulkona. Toukokuu oli pitkään kylmä ja tuntui, ettei se kesä millään tule, mutta tällä viikolla on ollut jo reilusti yli 20 astetta. Olen myös uskaltautunut jo mereen uimaan. Joko sinä olet heittänyt talviturkkisi?

Uimisen ja helpon ulkoilun lisäksi minulla on ollut vielä toinen syy odottaa lämpimiä säitä. Kevään aikana olemme rakentaneet meille muutaman istutuslaatikon ja nyt viimein sain istutettua taimeni laatikoihin. Kasvien istuttaminen on helppoa ja niiden kasvua on kiva seurata. Huomisen postauksen tee-se-itse -vinkki onkin salaatin istuttaminen.

20200518_110635

 

Kotona puuhailun lisäksi olen käynyt töissä. Olen tällä hetkellä ala-asteella opettajana ja olen ollut mukana harjoittelemassa etäkoulun käymistä. Ovatko etäkoulu tai koronarajoitukset muuten vaikuttaneet myös sinun elämääsi? Toivottavasti olet löytänyt myös hyviä hetkiä kaikkien rajoitusten joukosta.

Nautitaan yhdessä kesästä, vaikka moni suunnitelma varmasti peruuntuu tai on jo peruuntunut. Toivottavasti se on mahdollisuus luoda uusia, erilaisia suunnitelmia.

Jo kesäisin terveisin,
Laura alias Lilliputti

20200519_175645


Sähköisen kirjeen lukeminen on – ainakin minun mielestäni – ihanaa, mutta mikään ei voita postilaatikosta löytyvää kirjettä. Kirjeitä kirjoitetaan yhä vähemmän, mutta mikään ei estä sinua tarttumasta kynään ja paperiin juuri nyt.

Kirjoita siis kirje sukulaisellesi, kaverillesi tai tutullesi. Koulussa olijat voivat kirjoittaa kirjeen myös opettajalle ja kertoa ajatusksiaan kuluneesta lukuvuodesta. Kirjeen ei tarvitse olla pitkä, sillä myös lyhyt kirje ilahduttaa. Kysy kirjeessä kysymyksiä. Se kannustaa vastaanottajaa kirjoittamaan sinulle takaisin. Voit katsoa kuvasta Niina Sivosen laatimat vinkit ja ohjeet kirjeen kirjoittamiseen.

Ohje kirjeen kirjoittamiseen (Niina Sivonen)
(C) Niina Sivonen

Kun kirje on kirjoitettu, voit koristella sen piirroksin, lehdestä leikatuin kuvin tai tarroin. Laita se sitten kirjekuoreen, liimaa postimerkki ja vie se postilaatikkoon.

Kategoria: Villi kortti

ps. Muista myös toukokuun toinen kirjetehtävä!


Palautus: Ota kuva kirjeestäsi tai kirjekuoresta (älä kuitenkaan palasta sisältöä tai osoitetta!) tai kirjoitushetkestä ja lähetä se meille palautustiedoston avulla. Voit tehdä palautuksen myös ilman kuvaa. Palautustiedostoon pääset tästä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s