Kotikolona #1 – Seikkailu

Tervetuloa ensimmäiseen #kotikolona-etäkokoukseen. Pääsetkin heti lähtemään seikkailulle! Seikkailuja on valittavana kaksi.

sepeli

Ensimmäinen seikkailu järjestetään Hanikassa Sepeli-tapahtumana. Sepeli on ensisijaisesti seikkailijoille suunnattu tapahtuma, mutta myös muut saavat toki osallistua. Myös sudenpennut pärjäävät radalla varmasti aikuisen kanssa.

Merirosvosepeli on pystyssä 4.5.-10.5., eli sen voi käydä suorittamassa tuon ajan. Kaikki tarvittava tieto sepelistä löytyy osoitteesta lyli.fi/merirosvosepeli. Sieltä löydät ennakko-ohjeen, varustelistan ja kartan.

hiipivahaamu

Toinen seikkailu on suunnattu on suunnattu hieman vanhemmille. Kyseessä on Ilvesveikkojen järjestämän Hiipivä Haamu -kilpailun ekstrakaupunkikierros, joka on toteutettu Helsingissä. Kaikki ohjeet ja tehtävät löydät Ilvesveikkojen ja Hiipivän Haamun sivuilta http://hh.ilvesveikot.fi.

Mukavia seikkailuhektkiä!

Kategoria: suunnistus


Palautus: Ota kuva seikkailihetestäsi, kartastasi tai rastilta ja lähetä se meille palautustiedoston avulla. Voit tehdä palautuksen myös ilman kuvaa. Palautustiedostoon pääset tästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s