Kotikolona #1 – Seikkailu

Tervetuloa ensimmäiseen #kotikolona-etäkokoukseen. Pääsetkin heti lähtemään seikkailulle! Seikkailuja on valittavana kaksi.

sepeli

Ensimmäinen seikkailu järjestetään Hanikassa Sepeli-tapahtumana. Sepeli on ensisijaisesti seikkailijoille suunnattu tapahtuma, mutta myös muut saavat toki osallistua. Myös sudenpennut pärjäävät radalla varmasti aikuisen kanssa.

Merirosvosepeli on pystyssä 4.5.-10.5., eli sen voi käydä suorittamassa tuon ajan. Kaikki tarvittava tieto sepelistä löytyy osoitteesta lyli.fi/merirosvosepeli. Sieltä löydät ennakko-ohjeen, varustelistan ja kartan.

hiipivahaamu

Toinen seikkailu on suunnattu on suunnattu hieman vanhemmille. Kyseessä on Ilvesveikkojen järjestämän Hiipivä Haamu -kilpailun ekstrakaupunkikierros, joka on toteutettu Helsingissä. Kaikki ohjeet ja tehtävät löydät Ilvesveikkojen ja Hiipivän Haamun sivuilta http://hh.ilvesveikot.fi.

Mukavia seikkailuhektkiä!

Kategoria: suunnistus


Palautus: Ota kuva seikkailihetestäsi, kartastasi tai rastilta ja lähetä se meille palautustiedoston avulla. Voit tehdä palautuksen myös ilman kuvaa. Palautustiedostoon pääset tästä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s