Suorita itsellesi #kotikolona-merkki Haukkavuoren Haltioiden tyyliin

Long time, no see. Eli pitkä aika, ei näköä. Tai näkemistä. Vai miten se meni.

Oli miten oli, täytyy myöntää, että tässä on mennyt aika kauan sitten viime julkaisun tänne blogin puolelle. Onneksi tauot eivät meitä haittaa ja voimme jatkaa tästä nykyisestä hetkestä.

Pitkään aikaan ei olla nähty myöskään oikeassa elämässä. Olemme nyt jo reilun kuukauden käyneet etäpartiota eli tavallisia kokouksia ei ole ollut. Me johtajat olemme miettineet erilaisia etäkokoustehtäviä kukin tahollamme, ja nyt jaamme myös yhteisiä etäkokoustehtäviä. Eli koko toukokuun ajan joka arkipäivä ilmestyy yksi etätehtävä. Suorittamalla vaaditun määrän tehtäviä voit saada itsellesi upean Hämeen partiopiirin suunnitteleman #kotikolona-merkin! Voit kysyä omalta johtajaltasi, voitko korvata osan näistä etätehtävistä omien johtajiesi lähettämillä tehtävillä.

kotikolona-merkki-final

Suoritusaikaa on 15.8. asti, eli voit suorittaa etätehtäviä koko kesän ajan. Tosin osa tehtävistä on aikaan sidottuja, ja niitä voi siis suorittaa vain tietyn aikaa. (Kesän aikana saattaa tulla myös uusia etätehtäviä satunnaisesti – mene ja tiedä.)

Millaisia tehtävät ovat?

Tehtävät on jaettu viiteen kategoriaan:

  1. Suunnistaminen ja liikunta
  2. Luonto
  3. Tee-se-itse
  4. Partiotaidot
  5. Villi kortti

Joka viikko ilmestyy yksi tehtävä jokaiseen kategoriaan. Tehtävät ovat sellaisia, etä niitä varten ei tarvitse hankkia mitään kovin kallista tai vaikeasti saatavaa. Suurimman osan tehtävistä pystyy suorittamaan ihan kotoa löytyvillä tarvikkeilla.

Mitä vaaditaan merkin suorittamiseen?

SUDENPENNUT

Sinun pitää suorittaa vähintään 10 tehtävää. Saat itse valita, mitä tehtäviä suoritat.

SEIKKAILIJAT JA TARPOJAT

Sinun pitää suorittaa vähintään kymmenen tehtävää siten, että jokaisesta kategoriasta on suoritettu vähintään yksi tehtävä.

JOHTAJAT

Suorita tehtäviä. Voit itse päättää, oletko enemmän sudenpentu vai seikkailija tai tarpoja.

Miten tehtävät palautetaan?

Palautus tehdään Google Forms -lomakkeen avulla. Voit tutustua lomakkeeseen tästä.  Lomakkeeseen täytetään oma nimi ja ryhmä sekä tieto siitä, minkä kokouksen on suorittanut. Lomakkeeseen voi halutessaan liittää myös kuvan. Toivomme, että mahdollisimman moni liittäisi jonkun kuvan ja että saisimme jakaa niitä sosiaalisissa medioissamme. Kuvassa ei tietenkään tarvitse näkyä itse, vaan esimerkiksi suoritushetken tai lopputuloksen voi taltioida luovasti ja anonyymisti.

EDIT: Merkki on Hämeen partiopiirin suunnittelema.

 

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Suorita itsellesi #kotikolona-merkki Haukkavuoren Haltioiden tyyliin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s