Metropunkku syksyllä 2018

IMG_9767
Toim. huom. Kuva ei liity tapaukseen.

Oli 15.9.2018 kun Metropunkku alkoi. Oli aamu ja olimme tunnin liian aikaisin paikalla. Ilmottauduimme lähdössä ja saimme tägin ja random GPS jutun joka ei edes toiminut. Satoi uwu.

Lähtötehtävämme oli tehdä lapio. Lapiosta tuli kaunis ja olimme ensimmäisten joukossa jotka saivat sen valmiiksi. Seuraavaksi lähdimme suunnistamaan Otaniemessä. Selvisimme suunnistuksesta ja suuntasimme metrolle.

Metrolla matkustimme rautatieasemalle. Metrossa Onervalle tuli kiistaa tarkastajien kanssa. Rautatieasemalla etsimme junaa liian kauan ja myöhästyimme. Oli kohtalomme odottaa seuraavaa junaa. Menetimme etumatkamme. Nousimme lentoaseman junaan ja istuskelimme, pisuttelimme ja nautiskelimme karkkejamme hetken kunnes jäimme pois Vehkalan asemalla. Kävelimme hetken kunnes käteemme tyrkättiin matkatehtäviä: saimme kepin josta oli tarkoitus tehdä keihäs ja kangasta josta piti tehdä passipussi.

Seuraavaksi oli vuorossa kysymyspolku, jossa oli kysymyksiä luontoon liittyen. Kysymysten jälkeen seuraavalle rastille oli pitkä matka metsässä ja eksyimme moneen kertaan. Pääsimme pellon reunaan jossa pähkäilimme hetken. Päädyimme kävelemään pellon reunaa. Pääsimme rastille jossa piti tietää metroista. Tiesimme paljon.

Seuraavaksi söimme tien varressa ja odottelimme jonossa seuraavalle rastille. Ihmisiä alkoi kerääntyä viereemme sillä he luulivat meitä rastiksi. Pitkän jonotuksen jälkeen pääsimme kuljettamaan munaa puun ympäri. Se onnistui hyvin. Seuraavaksi kävelimme laaksoon jossa oli thoudella pitkä jono. Monet laittoivat siellä ruokaa. Myös viime rastilla saamanne muna rikkoutui. Murhaajaa ei ole saatu selville mutta epäilyksiä on. Pääsimme kuitenkin odottelun jälkeen rastille jossa meidän piti järjestää metroasemat oikeaan järjestykseen. Se meni ihan hyvin.

Seuraavaksi oli vuorossa random tietovisa jossa piti tietää painoista ja mitoista. Sen jälkeen suuntasimme suunnistus rastille jossa piti arvioida kuinka kauan meillä kestää suunnistaa rastit läpi. Ei mennyt hyvin. Tuolla rastilla tajusimme Kliffan 24h saadun kepin jonka olimme ottaneet mukaan kadonneen. Olimme surullisia.

Tämän jälkeen tapahtui paljon muuta josta emme ehtineet kirjoittaa. 😦

_ Pistepirkot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s