Alkuvuoden kuulumisia

IMG_5995

Tiesitkö, että tällä viikolla alkaa kevät?! Maaliskuun ensimmäinen päivä on jo perjantaina, ja sääkin on viime viikkoina tuntunut valmistautuvan kevääseen. On ollut lämmintä ja on ollut aurinkoa. Kevättä odotellessa onkin hyvä katsella, mitä alkuvuodesta on tullut puuhattua.

Kokoukset alkoivat normaalisti joulun jälkeen ja tässä välissä ollaan jo ehditty pitää hiihtolomaakin. Säät ovat suosineet, ja kokouksia on pidetty niin sisällä kololla kuin ulkona niin lumitaidetta tekemässä, pulkkamäessä kuin luistelemassa. Viemärikirahvit johtajineen kävi jopa eduskuntatalolla asti vierailemassa. Jos haluat seurata paremmin meidän lippukunnan arkea, niin kannattaa laittaa Hahan Instagram seurantaan. Sekä Instagramin sivuille että storyyn päivittyy kivasti ihan arkisia juttuja.

Monena vuonna olemme osallistuneet juuri ennen hiihtolomaa yhteisvastuukeräykseen, ja joku on saattanut ihmetellä, miksei hahalaisia vielä tänä vuonna ole nähnyt keräyslippaiden kanssa liikkeellä. Osallistumme kyllä keräykseen tänäkin vuonna, tällä kertaa vain hiukan myöhemmin, eli viikolla 15. Vuoden 2019 keräyskampanja tukee lasten ja nuorten koulutusta Suomessa, ja tämä on myös partiolaisten näkökulmasta erityisen hyvä ja tärkeä aihe. Myös ulkomaille suuntautuvat varat käytetään erityisesti nuorten tukemiseen ja koulutuksen mahdollistamiseen katastrofialueilla.

Viikoittaisten kokousten lisäksi myös johtajat ovat puuhailleet kaikenlaista. Pienimuotoinen johtajaretki pidettiin helmikuun alussa, ja hallitus on suunnitellut johtajaneuvoston eli JN:n aloittamista. Johtajaneuvostossa kaikki johtajat kokoontuvat yhteen kerran kuussa suunnittelemaan, jakamaan ajatuksia ja pitämään hauskaa. Pilkahduksia johtajaneuvostosta tulossa varmasti myös tänne blogin puolelle, kunhan ne saadaan aloitettua.

Ja sitten on tietenkin kesäleiri Kaiku, jota Hahan johtajat ovat jo alkaneet suunnittelemaan yhdessä Kavan eli Karhunvartijoiden johtajien kanssa. Leiri pidetään 25.-31.7. (sudenpennut 25.-28.7.). Kaikulla on tulossa huippuja juttuja, joten päivämäärät kannattaa laittaa jo nyt ylös. Itse ilmoittautuminen alkaa myöhemmin keväällä.

Sellaisia juttuja kuuluu meidän lippukunnalle. Ja toki myös paljon muuta, mitä tähän halkoon ei tullut kirjoitettua. Jos haluat jakaa jonkun oman hauskan hetken kokouksista, retkeltä tai jostain muusta partiojutusta, niin kerro ihmeessä. Valmiit jutut voi joko antaa kololla omalle johtajalle tai laittaa suoraan Halkojan sähköpostiin halkojahaha@gmail.com.

_Laura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s