19.12. Jouluhalko

TEE OMA JOULUSOITTOLISTASI.

23709789444_067690f70f_o

Mitkä on niitä joululauluja, joita kuuntelet joka vuosi? Entä mitkä on niitä aikaisempia lemppareita? Mikä on tämän joulun hittibiisi?

Tänään on hyvä päivä tehdä oma joulusoittolista. Sen voi tehdä joko eri musiikinkuuntelupalveluissa kuten Spotifyssa, tai sitten omat joululaulut voi kerätä ylös paperille ja laittaa soimaan esimerkiksi YouTubesta tai vanhoilta joululevyiltä.

Ensin kannattaa listata ylös ne kappaleet, jotka haluaa kuulla joka joulu. Sitten kannattaa miettiä, olisiko joku niistä kappaleista, jotka on aiemmin kuunnellut puhki sellainen, että se ansaitsisi paluun tämän joulun soittolistalle. Ja lopuksi kannattaa kokeilla jotain uusia kappaleita.

Uusia kappaleita voi löytää ainakin kuuntelemalla Jouluradiota. Jouluradiolla on useampi eri kanava, perinteisen Jouluradion lisäksi myös esimerkiksi Julradion, Lasten jouluradio sekä Kauneimmat joululaulut. Näitä pääsee kuuntelemaan Jouluradion nettisivuilta. Tavallisesta radiosta Jouluradion löytää pääkaupunkiseudulta taajuudelta 102,0 MHz. Muiden kaupunkien taajuudet löydät täältä.

Joulusoittolistan ei välttämättä tarvitse koostua pelkästään (tai ollenkaan) ns. perinteisistä joululauluista. Voithan tehdä itsellesi oman joululistan, jossa on oman joulusi tunnelmaan sopivia biisejä.

Kommentoi alle omat joululauluvinkkisi!

Hyvää joulun odotusta,
toivoo Halkoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s