18.12. Jouluhalko

MUISTA ILMOITTAUTUA MUKAAN PUUROJUHLAAN + KURKISTUS OHJELMAAN!

Halkojan joulukalenterista löytyy myös tänään tärkeä muistutus: puurojuhlaan ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta (tästä pääset ilmoittautumaan). Perheenjäsenet, kummit ja ystävät ovat kaikki myös tervetulleita! Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, kuinka monta osallistujaa tulee yhteensä.

Toivomme viimeisetkin ilmoittautumiset tänään tiistaina, jotta osaamme varata oikean määrän puuroa. Paikalle voi myös tulla ilman ilmoittautumista, mutta heille emme voi taata puuron riittävyyttä.

Puurojuhla järjestetään torstaina 20.12. kello 18-20 Soukan kappelilla.

IMG_4918

Aloitamme ohjelman yhteisellä osuudella heti kuuden jälkeen. Ohjelmassa on luvassa mm. lupaustenantoa, kiitoksia, tonttumerkkien jakoa ja laulua.

Yhteisen osuuden jälkeen siirrytään vapaampaan osuuteen, johon kuuluu tietenkin puuro. Puuron ohessa on myös muuta ohjelmaa, kuten valokuvadiashow, askartelua sekä kuvauspiste.

Puurojuhlaan on mahdollista tuoda myös vanhoja partiotavaroita partiokirpputorille. Erityisesti partiopaitoja toivotaan myyntiin, mutta myös retkeilytavaroita kuten pieneksi jääneitä rinkkoja, makuupusseja tai ulkoiluvaatteita voi hyvin tuoda. Myyjien kannattaa varata mukaan vaihtokassaa ja ostajien käteistä. Myös joitain Hahan merkkejä, buffeja ja muuta on myynnissä. Hahan tuotteita voi ostaa myös MobilePaylla.

Hyvää joulun odotusta,
toivoo Halkoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s