3.12. Jouluhalko

ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTIAIKA ON OHI, ISO KIITOS MYYJILLE!

Adventtikalentereiden myyntiaika on nyt päättynyt ja ensimmäiset luukut jo avattu. Iso kiitos kaikille, jotka olette myyneet kalentereita. Kalenterimyynti on Hahan tärkein varainkeruutapa, ja siitä saaduilla rahoilla mahdollistetaan monta retkeä ja kokousta.

Kiitämme ahkeria kalenterimyyjiä pienillä palkinnoilla. Käy katsomassa tämän vuoden palkinnot täältä.

Myymättömät adventtikalenterit tulee palauttaa kololle 7.12. mennessä. Kalentereiden palauttaminen on tärkeää, sillä jos et muista palauttaa myymättömiä kalentereita, joudut maksamaan myös niistä. Ai miksikö?

Tämä johtuu kalenteirkampanjan luonteesta.

kalenterimyynti (kopio)

Kuten kaaviosta näkyy, Haha siis joutuu maksamaan kaikista niistä kalentereista, jotka se on ottanut ja joita se ei ole palauttanut. Myös siis niistä kalentereista, joita ei ole palautettu ajoissa tai jotka on unohdettu palauttaa. Tästä syystä Haha myös laskuttaa kaikista niistä kalentereista, jotka on otettu mutta joita ei ole palautettu.

Myymättömät kalenterit voi palauttaa joko omaan kokoukseen johtajalle tai jonkun toisen ryhmän kokoukseen sen ryhmän johtajalle. Kokousaikataulun löydät Hahan nettisivuilta. HUOM! Itsenäisyyspäivänä 6.12. tai perjantaina 7.12. kololla ei ole ketään, joten palauta kalenterit 5.12. mennessä tai sovi johtajien kanssa muusta.

Myydyt kalenterit tilitetään 9.12.2018 mennessä Hahan tilille FI33 11123000 367844 (Nordea) viitteellä 5555 . Kuitin maksusta voi palauttaa omalle johtajalle paperisena tai sähköpostilla.

Tsemppiä kaikille kalenteritontuille!
Halkoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s