Syksy on varma partion merkki

IMG_9771

Hei taas!

Syyskuu on jo alussa, ja lähes kaikkein kokoukset ovat jo alkaneet – nyt on siis Halkojankin syytä palata pitkältä kesälomalta ja kääntää katseet kohti syksyä ja partioarkea.

Mitä sä odotat eniten partion alusta tai tulevasta partiosyksyltä?

Itse olen jo useamman vuoden odottanut sitä, että pääsee näkemään taas niitä partiokavereita, joita ei ole kesän aikana tullut nähtyä. Lisäksi odotan kaikkia niitä uusia juttuja, joita syksy aina tuo tullessaan.

Partiosyksy on aina tarkoittanut myös partiokisoja. Moni sudenpentu tai ensimmäisen vuoden seikkailija on kenties osallistumassa Pinkkiin, ja tarpojat ja sitä vanhemmat saattavat olla lähdössä Espoon Punaseen eli Punkkuun. Mun mielestä parasta on ollut päästä syksyiseen metsään haistelemaan syksyn tuoksuja ja ihastelemaan usvaista aamua. Ja ihan yhtä parasta on ollut päästä kavereiden kanssa haastamaan itseään ja osaamistaan.

Syksy tuo tullessaan myös erilaisia retkiä. Meillä Hahassa sudenpennut ovat lähdössä yhteiselle päiväretkelle Hanikkaan, kun taas seikkailijat ja tarpojat lähtevät ikäkausiretkille koko viikonlopuksi. Syksy huipentuu koko lippukunnan jouluretkeen, joka itselleni on noussut yhdeksi lempitapahtumaksi.

Ja jos ei kisailu kiinnosta tai retkille ei pääse, niin ei hätää, kaikkea siistiä on varmasti luvassa myös kokouksissa. Niihin kannattaa mennä avoimin mielin, sillä tylsänkin kuuloiset asiat voivat paljastua oikeastaan aika mielenkiintoisiksi ja hauskoiksi.

Avoin partiopäivä la 8.9. – tule fiilistelemään syksyn alkua

Partiokauden aloitusta voi fiilistellä nyt myös koko perheen kanssa. Haha järjestää yhdessä Karhunvartijoiden, Kaskenpolttajien, Kivenlahden Piilevien, Lounapartion ja Mastonvartijoiden kanssa Avoimen partiopäivän, jossa on tarjolla vaikka mitä kivaa. Tahdotko tulla kokeilemaan srpaymaalausta? Vai oletko aina halunnut päästä pakohuonepeliin? Kiinnostaako boulderointi? Tätä, ja vaikka mitä muuta kivaa on luvassa lauantaina, joten tervetuloa!

Ja tervetuloa sinullekin, joka et vielä ole partiossa, mutta jota partio tai muka päivä ulkona kiinnostaa. Tsekkaa vielä: mainos_avoinpartiopaiva, niin saat lisää tietoa tapahtumasta.

Hyvää syksyn alkua kaikille!

_ Laura

ps. Mistä sinä haluaisit lukea täällä Halkojassa? Kommentoi alle omia halkotoiveita, niin katsotaan, mitä pystymme toteuttamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s