Katsaus partioviikkoon

Mitä kaikkea partioviikolla tapahtuikaan?

Arkiviikolla pidettiin kokouksia. Pelkästään meidän lippukunnassa on kolme sudenpentulaumaa, kaksi seikkailijajoukkuetta ja neljä tarpojavartiota – ja tämän lisäksi vielä kolme samojaja- ja yksi vaeltajavartio. Eli aika monta kokousta ja aika monta osallistujaa niissä kokouksissa, ihan niin kuin joka viikko. Jotenkin näitä kokouksia tulee pidettyä ihan itsestäänselvyyksinä, mutta todellisuudessa jokaisen kokouksen takana on useampi johtaja, jotka käyttävät aikaansa niin kokousten suunnitteluun kuin pitämiseenkin. Siksi ihan jokainen heistä ansaitsee ison kiitoksen.

Yksi tällainen kiitoshetki oli perjantaina, kun Pääkaupunkiseudun partiolaiset järjesti partiojohtajien juhlaillallisen kaikille PJ-kurssin käyneelle. Myös Hahasta oli täällä osallistujia.

Viikonloppuna oli sitten vähän aktiivisempaa tekemistä. Lauantaina seikkailijat ja tarpojat kisasivat piirimestaruudesta Törmässä ja sunnuntaina sudenpennut osallistuivat omaan Supersupe-tapahtumaansa.

Omalta osaltani partioviikko näytti aika tiivistetysti juuri siltä, kuin oma partioarkeni yleensäkin. Partioviikkoa edeltäneenä sunnuntaina otin varaslähdön ja osallistuin ELLIn eli Espoonlahden lippukuntien järjestämään johtajahuoltoon. Torstaina olin ryhmän kokouksessa ja lauantaina Törmässä. Lisäksi tiistaina tein tämän hetken lempiprojektiani piirissä, eli lippukuntaseminaaria. (Todellisuudessa teen melko paljon partiota myös lippukunnan muualla kuin Hahassa.) Kaiken tämän lisäksi yksi merkittävä juttu partioviikolla oli Halkojan aloittaminen.

Toivottavasti olette nauttineet blogin alkutaipaleesta, tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin!

20180424_092703.jpg

ps. Halkojan huivihaasteeseen osallistui vain yksi kuva(sarja), jonka ottivat Natchokikit-tarpojavartio. Näin ollen voitto sekä upea ankkaheijastin menee luonnollisesti heille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s